Sündmused
Loome ainulaadseid sündmusi ja koostööprojekte tutvustamaks metsiku ja fermenteeritud toidu maitseid.
Korilus & tee
Metsiku Toidu taimetee degustatsioon on meeleline ja õdus, samas õpetlik rännak Eesti metsikute tee- ja söögitaimede rikkaliku maailma.
Sündmuse kestel tutvustame degusteeritavaid taimi (nende päritolu, mõju ja korjamiskombeid) ning räägime laiemalt Eesti koriluskultuurist.
Samal ajal valmib taimetõmmis ning osalejad saavad proovida Eesti päritolu metsikutest taimedest valmistatud teed.
Metsikute teetaimede degustatsioon on kergesti kohaldatav teie soovidega näiteks saame tulla teie poolt välja valitud asukohta või muuta see osaks suuremast sündmusest.
Degustatsioon kestab umbes 1h. Võta meiega ühendust kui sul on huvi hinna, toimumisaja ja -koha vastu. Meie sündmus sobib kõige paremini gruppidele kuni 15 inimest. Saame tulla ise teie kollektiivi või sõpruskonna poolt valitud kohta, kuid võime välja pakkuda ka omapoolseid lahendusi asukoha osas. Meie sündmuste korraldamiseks ei ole üldjuhul vaja erilisi tingimusi.
Küsi pakkumistKureeritud sündmused
Metsik toit korraldab ka väikese mahulisi degusteerimisi, et tutvustada metsikute ja fermenteeritud toitude maitsvat potentsiaali. Uued ja huvitavad maitsed koos harivate infokillukestega või lausa lühikese loenguga soovitud teemal. Selliseid kureeritud degusteerimised võivad olla osa teie suuremast üritusest. Võtke meiega ühendust ning teeme teie erilise sündmuse eriti meeldejäävaks.
Saada EmailHeida pilk peale ka mõningatele varasemalt toimunud koostöö projektidele:
Tate Moderni Balti tööreisi ja Tallinna programmi õhtusöök
Paju villa, Tallinn (2018)
Metsik Toit korraldas metsikute taimede kogemus õhtu TATE Moderni Balti tööreisi ja Tallinna programmi õhtusöögi osalejate jaoks. Kogu tööreisi ja programmi korraldas Eesti Kaasaegse Kunsti Arenduskeskus (EKKAK). Metsik Toit pakkus kahte hooajaliste taimedega sooja tõmmist, mis olid loodud spetsiaalselt selle ürituse jaoks ning värskendavat oolongi teeseenejooki, mis oli maitsestatud kohalike hooajalise metsikute taimedega.
Kai kunstikeskuse eelavamine
Noblessner, Tallinn (2019)
Metsik Toit korraldas ainulaadse Ivani tee/Chai (fermenteeritud põdrakanepi) degusteerimise KAI kunstikeskuse eelavamist väisavatele erikülalistele. Lõime selle erilise sündmuse jaoks spetsiifilise Ivani Tee segu, kus fermenteeritud põdrakanepi sügav maitse oli kandvaks jõuks magusatele, hapudele ja mõrudamatele maitse nootidele, mille andsid angervaks, metsikud vaarikalehed, pihlakamarjad ja puju. See Ivani Tee teesegu läks ka meie poolt valmistatud ja kujundatud kinkepakenditesse, mis kingiti ava näitusel osalenud kunstnikele ja korraldajatele.
Welement-i tehase avamine
Tartu (2017)
Kaasaegse puitelemendi tehase Welemendi avamisürituseks valmistasime tervitusjoogid ja -suupisted, mis olid inspireeritud värskest metsikust toorainest ja kvaliteetsest kohalikest toodetest. Tahtsime tervitusmenüüs rõhutada Welemendi möödapääsmatut sidet oma toormaterjali ja selle päritoluga, milleks on loomulikult puit, mets ja loodus. Lõime külaslistele meeldejääva gastronoomilise sissevaate metsa ja söödavasse loodusesse kasutades muuhulgas karulaugu, pärna ja mustsõstra lehti ning sammalt ja kuusevõrseid.
Metsik Toit müüb tooteid, mis on läbimõeldud, esteetiliselt unikaalsed ja keskkonnasõbralikud: